به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری رسمی مالزی (برناما)، "احمد شکران" ضمن رد ادعای مخالفان مبنی بر ترس دولت از فریاد الله اکبر مخالفان دولت ، گفت: شعار الله اکبر در انحصار گروه خاصی نیست و متعلق به همه مسلمانان است.
نویسنده در ادامه با اشاره به تأکیدهای مکرر نجیب رزاق (نخست وزیر مالزی) در سخنرانی های عمومی اش مبنی بر نقش عمده آموزه های اسلامی در تصمیم گیریهای آمنو (حزب حاکم)، از پشتیبانی و تبلیغ شعائر اسلامی به عنوان اولویتهای آمنو نام برد.
حزب اسلامگرای مالزی (پاس) که در ائتلاف مخالفان دولت قرار دارد به حکومت به آموزه های شریعت معتقد است و آنرا تبلیغ می کند.
با این حال، حزب پاس پس از انتخابات موفقیت آمیز سال 2008 و تشکیل ائتلاف "پاکاتان رعیت" به همراه حزب "عدالت مردم" انور ابراهیم و حزب "حرکت دموکراتیک" سعی کرده است که مواضع خود را تعدیل کند و به اقلیت مسلمان اطمینان خاطر بدهد که حضور حزب در قدرت خطری برای آنان نخواهد بود و حکمرانی کارآمد برای پاس مهمتر از اجرای حدود و قوانین شرعی است.
از سوی دیگر بر اساس نظر سنجی های اخیر صورت گرفته در مالزی، استفاده ابزاری احزاب از اعتقادات مذهبی برای مقاصد سیاسی، اختلافات نژادی بر پایه مذهب و از بین رفتن اعتقادات مذهبی در سایه منازعات سیاسی مهمترین نگرانی های نسل جوان مالزی عنوان شده است.
در آستانه انتخابات سراسری در مالزی تنش های سیاسی بین احزاب مختلف تشدید شده و در برخی موارد احزاب از مسایل اعتقادی و مذهبی برای پیشبرد اهداف سیاسی حزب خود استفاده می کنند.
نظر شما